Wednesday, June 30, 2010
Χρυσή Τομή (φ)
… Τα σώματα ήταν αφελώς εριμμένα, σαν να επρόκειτο για τυφλές παγίδες. Προσπαθούσα να διακρίνω το άνοιγμα του σώματος της Α και το είδα μες στο νου μου να οδηγεί σε μια υδρορροή παράλληλη προς την ευθεία που σχημάτιζε το κρανίο της Β με το πέος του. Ήταν μια σεξουαλική απόδειξη του θεωρήματος της χρυσής τομής, καθώς η απόσταση του πέους του από το αιδοίο της Α ήταν όντως το φ=0,618033988749895 της απόστασης του αιδοίου της Α από το αιδοίο της Β. Το πέος του κατείχε την ιδανικότερη και ηδονικότερη θέση εν μέσω των ελέω θεού παγίδων, ώστε με δυνητικές λειτουργίες να εκχύσει εντός τους τη θείο ύδωρ της συνέχειας…
Απόσπασμα από το «Η θεία κοινωνία στις γνωστικές κοινότητες» του Richard April, μτφρ. Ν. Σ., Εκδ. Αιδώς, Σπάρτη, 2008.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
7 comments:
Οταν ο Πυθαγόρας ειχε κάβλες!:-)))))))))))
λες ε;
aub η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να δω και τα άλλα έργα του April και παρατήρησα μια εντελώς διαφορετική γραμμή σκέψης από αυτήν της λεκτικής φετιχιστικής διεγερτικότητας.
πρόσεξα λοιπόν ότι συνδέει τη σωματική δομή με καθαρές γεωμετρικές δομές, όπου σε τελική ανάλυση προσπαθεί να αποδείξει ή έστω να παρέχει κάποιες ενδείξεις ότι το σώμα και ειδικά οι ερωτικές αναπαραγωγικές του ζώνες είναι αρχετυπικά δομημένες ακολουθώντας κυρίως τα κανονικά πλατωνικά στερεά και δευτερευόντως το πρότυπο των Βιτρούβιου - Da Vinci.
Οπότε απλά τον παρεξηγήσαμε
...
!!!!!!!!!! αμα ο ανθρωπος εχει ματι που βγάζει 'απ΄τη μύγα ξίγκι"... Πολυ ενδιαφερον αυτο που λες .
... μας ξεσηκώσατε πάλι Μάρκο...
μα γι' αυτό το έκανα
γίνεσαι επικίνδυνος...σε χαίρομαι πάντα
Post a Comment